Mini Cart

Köszöntelek Ünőke honlapján!

Zsófi vagyok, az Ünőke márka megálmodója és megteremtője

A webáruházban elérhető ásvány ékszerek nagy része saját készítésű kézműves alkotás, melyek előnye, hogy egyediek, neked készülnek, rólad szólnak, ami megnöveli eszmei értéküket.

Az ékszerekből általában csak pár darab készül –  ha Te is hasonlót szeretnél, írj bátran. Minden karkötő egyedi méretben készül (erről egyeztetünk rendeléskor). Ásvány karkötők különlegessége, hogy személyre szabott, gravírozott medált is kérhetsz hozzá.

Kellemes nézelődést/vásárlást

Botos Kaszás Zsófia

Női ásvány karkötők

Az Ünőke ásvány karkötők nemcsak díszítik csuklódat, hanem lelki és testi feltöltődést biztosítanak.
Ideális ajándék lehet szeretteidnek, szerelmednek és magadnak egyaránt.

Egyedi elképzelés alapján is fűzök karkötőt, akár színek, akár gyógyhatás szerinti összeállításban. Ilyenkor te döntöd el, hagyod jóvá a készülő karkötőt.
Választhatsz az Ünőke webshopból is, a már elkészült karkötőkből, ha úgy érzed megtaláltad az IGAZIT.
Minden ásványkarkötő több gyógyhatással rendelkezik, melyek segítséget nyújtanak a pszichikai és fizikai problémák megoldásában, ezeket megtalálod a termékleírásnál.
Bármi kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal e-mailben vagy Facebook üzenetben!

Little Wish kártya és karkötő

Szinergia, azaz együttműködési többlethatás. Mikor két szuper dolog találkozik, akkor fantasztikus dolgok születhetnek. Így jött létre Blackfox és Ünőke együttműködéséből a little wish kártya és karkötő.

Az inspirációs szövegekért mindketten rajongunk, Blackfox kreatívan tervez, rajzol, én pedig megpróbálom összekombinálni ezekkel a kedves kis karkötőkkel.

Célunk, hogy olyan termékeket készítsünk, amiket mosolyogva választanak és szeretettel ajándékoznak barátok, ismerősök, családtagok bármilyen alkalomra, a hátlapot pedig tovább használják, akár könyvjelzőként is.

Little Wish kártya és karkötő

Gravírozott, ásvány kulcstartók

A gravírozott, ásvány kulcstartók olyan emlékőrzők, amelyek Rólad, a szeretteidről, az emlékeidről mesélnek. Tökéletes ajándék lehet bármely szeretted számára, de akár saját magadat is meglepheted vele. Tedd a kulcscsomódra és engedd, hogy elkísérjen ahová csak mész.  Ha ránézel az egyedi kulcstartódra, örömmel tölti meg a szívedet és általa mindig veled „lógnak” majd azok, akiket a legjobban szeretsz. Ezen felül élvezheted az ásványok jótékony hatását.

A gravírozott, ásvány kulcstartó remek ajándékötlet szülinapra, karácsonyra és ballagásra. De ajándékozhatod esküvőre, nászajándékként. A feliratos, ásvány kulcstartók a legkedveltebb anyák napi és apák napi ajándékok közé tartoznak de melyik nagyszülő ne örülne egy ízléses kulcstartónak, az unokái nevével?

Adj ajándékba a barátodnak, barátnődnek vagy a testvérednek egy különleges egyedi kulcstartót és figyeld mennyire örül majd neki!  Böngéssz kedvedre a gravírozott, ásvány kulcstartók között és találd meg a számodra, vagy egy szeretted számára a lehető legjobb ajándékot!

Egyedi elképzeléseidet is legravírozzuk, összeállítjuk.

Férfi ásvány karkötő

Az Ünőke ásvány karkötők a férfiakra is gondolt!

Az egyedi, ásvány karkötők közt biztosan találsz kedvedre valót! Ha elegáns alkalmi viseletre van szükséged, vagy egy kényelmes ékszerre a mindennapokra, jó helyen jársz!

Férfi ásvány karkötő

Köszönöm a visszajelzéseket!

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan válasszunk ásványt?

Amikor kiválasztjuk saját ásványainkat, az asztrológiai táblázat javaslatait nem szabad vakon követni, ugyanis a táblázat nem ismerheti személyiségünk jellemzőit, plusz mindegyik táblázatban mást ír. A kiválasztás során elengedhetetlen szempont egy ásvány vagy ékszer hatása rád: ha úgy érzed legyőzhetetlen vágy kerít hatalmába, hogy neked egy ilyen kell, akkor ne állj ellen az a TE ásványod.
De ha így nem boldogulsz, további szempontok szerint is végezhetjük a választást. Például az ásvány szervezetre gyakorolt hatása alapján, csakrák szerint, betegségek- vagy állapotok, érzések alapján…
Keress bizalommal!

Csukló méret avagy a karkötő méretének meghatározása

A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot, és ezt a csuklónk köré tekerjük, ahol a karkötő lesz. Ha nincs mérőszalagunk vegyünk egy papírcsíkot vagy cérnadarabot és azt tekerjük a csuklónk köré, esetleg egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük.
FONTOS: ha weboldalon keresztül rendelsz, akkor a mért eredményhez adj hozzá 1,5-2 cm-t, ekkor lesz pont jó/megfelelő méretű, kényelmes viseletű a karkötőd.
Pl. Az én csuklóméretem 15,2 cm ezért a 17 cm-re készített karkötőt választom.

Egyedi gravírozott medál a karkötőhöz vagy kulcstartóhoz

Egyedi, gravírozott medállal ellátott ásvány karkötők
Az Ünőke ásvány karkötők különlegessége lehet az egyedi, gravírozott medál. Rendeléskor jelezd felém, ha szeretnél névvel, esetleg egyedi logóval, szimbólummal ellátott karkötőt! Ez minimális plusz költséget jelent.
Azon felül, hogy különleges, egyedi megjelenést biztosítanak az ásvány karkötők, megjelenítheted rajtuk a gyerekeid, szerelmed nevét, vagy más, számodra fontos, jelentőségteljes dolgot.

Válassz pénznemet
HUF Magyar forint

https://childthemewp.com